diary.

Guess who’s back?

Guess who’s back?

När mina kompisar har frågat på sms de senaste veckorna vad jag har för mig är det här två bilder som jag har skickat till svar. Och jag är faktiskt väldigt nöjd med det haha! Jag har alltid läst jättemycket, sedan jag var liten. Mina föräldrar har alltid läst mycket böcker, så jag vet att jag började läsa för skojs skull riktigt tidigt. När jag var liten brukade jag vakna först av alla, och ligga och läsa en stund innan resten av huset vaknade ibland. Och i skolan fick jag till och med pris för att jag hade läst flest böcker i klassen haha. Så den här lilla nörden har alltid tyckt om böcker.

Men, de senaste åren har det liksom fallit bort för mig. Netflix och sjuka mängder slöscrollande på mobilen har istället tagit upp min tid. Vilket verkligen har stört mig. Så ett av mina mål i år var att scrolla mindre och läsa mer. På grund av pandemin som pågår kan jag inte påstå att scrollandet har sjunkt, det blir ju så när man är hemma hela tiden. Men, sedan nyår har jag tagit mig igenom 7 böcker! Och är så nöjd med det. Jag brukar ju varva deckare med fantasy, och håller just nu på att läsa Arne Dahls böcker och lyssnar på Sagan om ringen när jag gör tavlor i studion och redigerar bilder från fotograferingarna. Och det känns verkligen bra för själen och hjärnan, att läsa något jag får ut något av istället för att gå in på samma app jag var inne på för 10 minuter sedan bara på grund av dålig ovana.

Hoppas det håller i sig under året!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås