NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Isolering och 2000

Hej kompisar! Här har det varit tyst ett tag och det beror helt enkelt på att jag har behövt isolera och karantäna hela förra veckan. I slutet av veckan visade det sig att jag hade jobbat med en vars man hade covid-19, så det var bara att ställa in alla planer för hela kristi-himmelsfärdshelgen. Jag fick sedan veta att hon också testat positivt, så i tisdags förra veckan fick jag åka till vårdcentralen och få en pinne i näsan.

Jag var väldigt uppskärmd inför detta, jag tycker många har sagt att det är så otroligt vidrigt, men för mig kändes det knappt!? Jag blundade när hon gjorde det på mig och försökte verkligen slappna av, men det var verkligen inte värre än att topsa örat för mig. Och sedan inleddes väntan på testresultatet då. Jag mådde verkligen bra hela tiden, jag var ute och sprang både under helgen och under veckan. Men det var väldigt tråkigt att hålla sig hemma och bara gå och vänta. Det känns som jag hamnade i någon sorts limbo av att vara frisk, men eventuellt bli sjuk, och samtidigt må bra men inte få göra något. Fick inte jobba som jag ville (och behövde) men var samtidigt inte heller helt ledig.

Jag tyckte också det kändes så deppigt, för vi hade knappt några planer den första helgen, men det lilla vi hade planerat fick ju ställas in. Och det kändes så surt, för jag är (som alla andra) så otroligt less på den här pandemin. Att man inte ens kan få åka hem till sina föräldrar och umgås lite utan att det också måste ställas in. Men vi får väl hoppas på bättre tider snart. Tillslut kom mitt testresultat iallafall, och det var ju negativt som jag hade tänkt mig. Så därför har jag fått lägga i en extra växel de här dagarna för att göra allt jag inte har kunnat under isoleringen. Men nu är jag i fas igen!

MEN, en superrolig sak som har hänt under tiden av allt detta, är att jag har fått över 2000 prenumeranter på både min youteubekanl och på min Instagram. Det är verkligen så kul att så många vill hänga med mig där. Min youtubekanl riktar sig främst till fotointresserade, men där kan man se videos med fototips, företagartips och vloggar från studion och livet som fotograf. På Instagram delar jag ju alla mina bilder, men även där gör jag små minivloggar från studion. Så om du inte redan gör det får du jättegärna hänga med mig på något av de ställena, jag heter FotografMariaEkblad där också!

fotografmariaekblad gravidfotograf nyföddfotograf göteborg