diary.

Jag kunde inte låta bli…

Jag kunde inte låta bli…

tecka med copic markers

Alltså ni som känner mig och har läst här länge vet ju att jag har massor med intressen. Jag älskar att sticka, läsa, springa och har alltid gillat pyssliga saker. Men ritandet är ändå det jag älskar mest. Det är ett speciellt sätt att vara kreativ på och jag tycker det är så otroligt roligt.

Men i takt med att företaget har vuxit så har jag inte hunnit eller orkat rita så mycket. I början jobbade jag ju 100 % som socionom och drev företaget på kvällar och helger. I takt med att jag har justerat mitt schema har ju mina intressen kommit tillbaka och nu under semestern har jag ritat så himla mycket. Och jag blir så glad av det.

Och eftersom jag älskar att göra videos, så har jag skapat en egen youtubekanal för mitt tecknande. Det är för min egen skull, men också för de där ute som älskar nörda ner sig i olika pennor, gillar teckningar av fantastyvarelser och vill se mig testa måla med akryl och annat. Jag som älskar sådana videos tycker också att det är väldigt mysigt att ha på i bakgrunden när jag redigerar.

Men eftersom jag vill ha min fotokanal fri från detta för er som enbart vill följa mig för fotosaker, så la jag allt på en egen kanal. Den kommer bara uppdateras när jag har tid och känner mig inspirerad, men jag är så pepp. Här kan du se första videon. 😍

En spännande sak är att jag märker att jag har blivit bättre på att se ljus och förstå skuggor, trots att jag har ritat mindre än någonsin de senaste 5 åren. Det måste ju vara för att jag har jobbat med fotandet tänker jag. Och då kommer säkert ritandet att ge ringar på vattnet i mitt fotograferande också. Så spännande!
yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås