diary.

Just nu

Just nu

Jag hittade den här listan hos Emliy Dahl och tyckte den var fin, så jag snodde den till min blogg.

Längtar jag efter att det ska bli ljusare ute. Nu när snön börjar smälta har jag börjat bli sugen på fågelkvitter, vårskor och sol i ansiktet. Det var verkligen superfint med riktig vinter men nu när allt bara är slask känns det mindre kul.

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Är jag ledsen för att så många människor röstar på ett främlingsfientligt parti och tycker det är rimligt. Och jag är också ledsen för den stackars tjejen som dog igår på behandlingshemmet i Mölndal, så himla hemskt.

Är jag glad för att jag har det så himla bra och fint. Bra med alla relationer, bra på jobbet, bra på fotandet. Så tacksam för att alla är friska och allt är fint. <3

Äter jag helst västkustchips med gräddfil och lök framför en riktigt bra serie. Det är mina absoluta favoriter, och ett tag var de lite svåra att få tag på i våra närmaste mataffärer!?

Nyföddfotograf i Göteborg

Är det finaste jag vet helgkvällar tillsammans med ett gäng favoritpersoner och man pratar så fort och skrattar så mycket att jag är helt slut i munnen efter vi har kommit hem. Min lilla katt som ska sitta i mitt knä och spinna såfort jag sitter i soffan. Att somna tillsammans med min favoritperson.

Ser jag ut ungefär såhär med uppsatt lugg hela tiden sedan jag klippte lite för mycket med saxen. Stickad tröja, svarta jeans och vinterkängor. Med andra ord är vinteruniformen på. Längtar till sommarkläder!

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Lyssnar jag helst på Hanapees otroliga podcast eller podcasten Bloggbusiness av Linda Hörnfeldt. Blir glad varje vecka när de släpps.

Drömmer jag om köpa ett stort fint hus tillsammans med David om några år. Badrum med dusch och badkar, kamin, en bra tvättstuga och en stor trädgård.

Blir jag nostalgisk av min gamla hårddisk med bilder från 2013. Jag kunde ju ingenting om hur ljus påverkade foton, och jag fattade inte varför bilderna inte blev som jag ville haha. Känner sån ömhet för den tjejen jag var då.

15 svar

  1. Älskar att få läsa den här listan! Blev orimligt sugen på chips nu och längtar tills jag också har en gedigen skatt med gamla bilder att gå igenom för extra nostalgi :)

    1. Ja, det gör ju det haha! Men kan längta efter lite mer variation med sommarkläder och tunna skor. :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås