Kroatien

För att förlänga sommaren lite bokade vi en resa till Kroatien i somras. Vi åkte samma gäng som åkte till Kanarieöarna förra året. Jag tycker det är så lyxigt att få hänga en hel vecka i sträck med tre favoriter och bara ta det lugnt och upptäcka nya ställen.

Vi trodde vi hade bokat ett lägenhetshotell och hoppades att stranden skulle vara bra, men det visade sig att vi bodde bredvid en femstjärnig resort som vi hade tillgång till med flera pooler och en kock som stekte pannkakor och ägg till frukost. Det var en väldigt positiv överraskning när vi kom fram, men sedan märkte vi att poolerna var iskalla och det inte fanns vettiga restauranger i närheten alls, haha. Men vi hade det fint ändå, badade vid klapperstensstranden och från klippor (även mesen (alltså jag) vågade bada från klipporna), spelade brädspel och solade massor. Fin uppladdning inför hösten.

Bröllops och nyföddfotograf GöteborgNyföddfotograf i Göteborg Maria EkbladBröllops och nyföddfotograf GöteborgBröllops och nyföddfotograf Göteborg

Läs om och boka din fotografering

Menu