diary.

Livet just nu

Livet just nu

Just nu sitter jag i soffan med en sovande bebis i knät. Vi är inne i en period då hon sover middag bäst på mig eller sin pappa. Men även om man blir lite låst så är det väldigt mysigt. Vi har haft flera dagar där hon har fått hänga på mig så nu passar jag på att hänga på henne, och därför blir det extra långa naps och maratonamning när hon vill det, för idag har vi inga tider att passa.

Det är 16 dagar kvar till vi får tillträde till vårt hus i Alingsås, och det börjar bli riktigt pirrigt. Det känns som jag kanske förstått på allvar nu att vi ska flytta. Jag har längtat så mycket men nu börjar det bli verkligt. Vi är äntligen i mål med Det Stora Rensandet av vinden och vårt källarförråd. Det tog otroligt lång tid men efter en stor insats av att strukturera om lådor, och några hundra varv till Myrorna och tippen så är det äntligen klart. Majoriteten av lägenheten är packad i kartonger på vinden också, det är tomt i alla skåp och garderober förutom det vi använder dagligen.

Jag har börjat spana på lokaler i Alingsås, för jag kommer att vilja flytta studion dit under vintern. Nu när vi har Skrotan så vill jag verkligen inte pendla i onödan, och känner att det är sån lyx att jag har bott nära studion så länge. Men det kommer nog dröja för som fotograf behöver man hitta en lokal med lagom stor yta men också lagom högt i tak. Annars är det svårt att få plats med studioblixtar och allt man behöver.

Så nu är det full fart framåt med flytten, och sen kommer jag börja fotografera en del i Göteborg under hösten. Så får resten falla på plats när det gör det. Men pirrigt och mycket förändring är det. 🥰

fotograf Maria Ekblad gravidfotografering Göteborg

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås