diary.

Månadens citat

Månadens citat

Fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Eftersom de första snöflingorna har börjat falla kände jag att detta var självklart för novembers citat. Loreli från Gilmore girls älskar när det snöar och jag gör det också. Jag vet inte om det är att både jul och min födelsedag ligger i december, och att jag älskar vara i Sälenstugan och åka skidor, men något magiskt är det med snö. Visst, Göteborg är ju som Göteborg är, och det blir ofta slask, grått och äckel, och det gillar jag såklart inte. Men tanken på att vara ute hos mamma och pappa, ordentligt påklädd, det knarrar under fötterna och allt är gnistrande gör att det pirrar i magen. Eller vara på toppen av ett fjäll, ha en fin backe framför mig och fantastisk utsikt. Eller att sitta i en bil, någon annan kör, sätesvärmen på full gång och flingorna åker mot rutan medan bilen åker och jag blir nästan hypnotiserad. Nej jag älskar verkligen snö och blir så glad av detta, och så pepp på alla vackra gravidfotograferingar i snölandskapen. Hoppas snön kommer och ligger kvar exakt fram till mitten på mars och sedan blir det strålande vår direkt haha. ;)

Här kommer ett gäng favorit-snöbilder från förra året och början av detta. Och eftersom jag alltid får frågor, ja jag har fotat snöflingebilden själv. Jag gillar fota sådant på min fritid. :)

Fotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografering i GÖteborgFotograf Maria Ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Ni kan läsa mer om hur jag arbetar med gravidfotograferingar utomhus under vintern här. Allt för att inte mammorna ska frysa mer än nödvändigt och kunna se avslappnade ut på bild. :)

6 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås