diary.

Nedräkning till semestern!

Nedräkning till semestern!

Wow, nu är det bara 4 dagar inklusive denna tills jag ska ha semester! 😍 Jag gillar att ha juli och någon vecka in i augusti, så det känns perfekt i år, men det är ändå speciellt när man ser folk gå på semester efter midsommar och man vet att man själv har några veckor kvar.

Semester som egenföretagare är alltid speciellt också, för det innebär att jag ska bestiga ett litet berg innan. Det vill säga, jag brukar göra klart så mycket jag bara kan innan semestern med redigerade bilder och leveranser av tavlor till mina kunder. Augusti och september är nämligen min absoluta högsäsong, och sedan brukar det fortsätta så till efter jul ungefär. Så därför är det kul för kunderna att få sina saker, men också bra för mig att komma tillbaka till ett tomt bord.

Men, nu har jag gjort klart alla tavlor som ska levereras, jag väntar bara på en ram. Och det är tre fotograferingar, några bildvisningar och ett gäng digitala bilder som ska leveras. Sedan är det semester som gäller för Ekblad!

Angående tider under sommaren och hösten: så har jag några få tider kvar under slutet av sommaren och hösten finns det fortfarande luckor kvar, men jag vet att det brukar bokas på ganska snabbt, så var inte för sena med att spika er tid. Det är verkligen många bebisar som föds i augusti september och det märks. :)

gravidfotografering i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås