diary.

Nya tider för den här fotografen

Nya tider för den här fotografen

Hej på er! Hoppar du som läser detta har haft en fin helg. Som man kan se av rubriken så är det dags för nya tider för mig. Jag har nämligen sagt upp mig från min fasta anställning. Jag har länge jobbat några dagar i veckan som socionom, och balanserat det med företaget. Men i september så sa jag upp mig, och från och med i torsdags är jag min egen chef. 😍 Det känns så otroligt rätt för mig, för det har varit många sena kvällar och mycket jobb för att få ihop allt. Jag kommer fortfarande ha en timanställning som socionom, och det känns bra för då kan jag hoppa in lite när det behövs eller när jag har en lucka, men kan också ta alla fotograferingar jag bara kan.

Det ska faktiskt bli helt underbart. Jag har länge känt att jag inte har tid för någonting alls. Eller kanske mest tid för mig och hemmet haha. Det ska bli så skönt att sova ordentligt, vara ledig på helgerna, hinna städa och tvätta i den takt jag vill, laga mat som jag ändå tycker om att göra, och styra min egen tid så att jag kanske kan ta en löptur på lunchen när jag ändå har redigeringsdagar. Nu sitter jag i och för sig och bloggar på en söndag, men det känns också som en hobby jag tycker om, som jag inte heller har hunnit med. Så det känns som jag får tillbaka min fritid igen och det har jag längtat så efter.

För att fira detta passade jag och en av mina bästisar på att träffas på en coronaanpassad fikadejt ute. Helt sjukt att det är så det är bäst att umgås nu för tiden. Hon matade mig med lussekatter och vi pratade ikapp och fotade frostiga växter. Idag har jag tvättat hundra tvättar, lagat mat, letat fram advetsstjärnorna och ska nu sätta igång med ett eget bak med lussekatter. Och imorgon blir det full fart framåt med företaget, för då börjar mina julfotograferingar! Det ska bli så underbart att äntligen kunna lägga mitt fokus och min energi på det jag verkligen brinner för. Och samtidigt inte bränna ner ljuset i båda ändar.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås