NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Sa någon semester?

Sa någon semester?

I lördags hade jag mina allra sista fotograferingar, och i söndags min sista bildvisning, och sedan var det dags att låsa igen studion för 4 veckors semester! Jag har aldrig haft så länge så det kommer bli så skönt. Jag hoppade direkt in i semestermode och firade det med middag med min bästis. Idag var jag och David tillsammans med våra vänner och spelade minigolf i Slottsskogen, perfekt utomhusaktivitet förutom att vi höll på att smälta bort. Jag märkte ändå att jag har tränat lite golf när jag var liten (min pappa försökte få mig intresserad haha) för jag siktade ganska bra, men hade lite svårt att få in hur hårt jag skulle slå. Och på de sista hålen kändes det nästan som jag hade solsting för det var 30 grader och allt jag kunde tänka på var att jag ville blöta ner mitt hår.

Det fina vädret hjälper ju till med semesterkänslan, för jag känner mig verkligen ledig direkt. Så mysigt!

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborgfotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad