NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Snart semester

Snart semester

Hej internetz! Förra veckan hade jag massor planerat på både fotofronten och mitt andra jobb, men blev verkligen supersjuk hela veckan. Så nu har jag haft dubbelt att göra denna veckan, för att jobba ikapp. Nu kommer jag bara arbeta en dag till och sedan har jag semester i tre veckor från mitt socionomjobb. Det ska bli så himla roligt och skönt. Jag kommer ha några fotouppdrag, men det är ju roligt på ett annat sätt.

Annars har vi verkligen inga planer, och det känns så skönt. Jag har rest och hittat på massor med roliga saker det senaste året, och det har varit jättekul och spännande. Men jag har verkligen blivit trött på det haha. Känner mig nästan lite utbränd på resande (alltså årtusendets i-landsproblem, jag vet). Men jag vill mest skrota runt hemma på min lediga tid. Och nu när det är sommar vill jag äta smultron, grilla, åka och titta på mina bästisars teaterföreställning, ha sovmorgon och tvinga mig ner i en iskall sjö för ett dopp. Jag försöker tänka nästan varje dag att ”det här är tiden du har längtat efter hela vintern Maria” för att jag ska njuta så mycket som möjligt.
Nyfoddfotograf-Goteborg-Fotograf-Maria-Eklbad
Har ni några roliga semesterplaner eller ska ni ta det lugnt? :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad