diary.

Stockholm

Stockholm

Jag har verkligen svårt att uttrycka mig för jag känner mig helt tom, det mesta blir bara floskler, men samtidigt så känns det som jag inte kan låta bli att skriva något. Det är så fruktansvärt det som hände i Stockholm igår och jag tänker så mycket på vänner och anhöriga till de drabbade.

Igår kväll var jag på min favoritplats och hade två gravidfotograferingar med två härliga tjejer och vi klickade verkligen under fotograferingarna. Våren visade sig från sin bästa sida hittills och det var verkligen en fin kväll. När sådana här vidriga saker händer i världen är jag så glad och tacksam över alla fina personer jag träffar genom mina fotograferingar, för det känns hoppfullt på något sätt. Jag tänker att även om det finns så mycket skit i världen så finns det också så mycket gott. Och världen fylls hela tiden på med nya fina människor och det ger mig hopp. Hopp om att människor väljer det goda, jobbar med sina fördomar, att samhället kan vara öppet och välkomnande så att uppdelningarna minskar, att de personerna som vill söndra och splittra inte ska lyckas.

Nyföddfotograf i Göteborg

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås