NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vår jul i år

Vår jul i år

Hej! Hoppas du har haft det fint vad du än har gjort i jul. Här kommer några bilder från vår julafton.
Vår jul i år började vi hos mina föräldrar. Vi vaknade upp till en iskall morgon med sol, och dimman steg över sjön.

Morgontomten hade kommit med en mycket fint inslagen present till mig och David. Vi körde ju fast med bilen när det var 1 dm snö i Göteborg, och behövde därmed kittas med en spade. Perfekt present!

Sedan klädde jag och mamma granen enligt tradition.

Och Triss gjorde det tydligt för oss att hon är en gåva till oss alla, eftersom hon la sig som årets julklapp under granen direkt.

Sen var det dags för julklappar! Jag delade ut dem en efter en och vi hade varit väldigt snälla visade det sig.

David fick gymskor av mig och blev glad! Alltid svårt att hitta på roliga julklappar tycker jag, men han behövde ju ett par nya och det gick hem.

Pappa behövde prova sin julklapp direkt.

Och mamma fick en kappa som jag och pappa noggrant valt ut till henne.

Jag var tvungen att ta en sådan här bild på oss framför granen såklart. <3

Och här var mina bästa julklappar. Vi fick några fina bodies till bebisen, och jag fick en läsplatta och ett stativ jag har velat ha jättelänge. Stativet är väldigt litet och kompakt när man fäller ihop det, så perfekt att ta med sig när man vloggar till exempel. Mitt gamla är tungt och har fått massa sand i gängorna, så är jättejobbigt att fälla ihop. Och läsplattan som jag fick av David är jag så glad för. Jag läser ju mycket böcker men tycker det är svårt att tända lampan när han sover, men nu kan jag ju tända en liten skärm istället om jag vaknar först av oss. Plus, ingen leveranstid, utan man kan börja läsa vilken bok man vill direkt. 😍

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad