diary.

Vecka 15

Vecka 15

Jag brukar alltid tycka att det är så sjukt att halva året redan har gått när det är slutet på juni, men med dessa veckosammanfattningar känns det ju som att jag håller lite mer koll på att tiden går. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

I tisdags var jag och min mamma på Säkert! i Konserthuset i Göteborg. Tips från coachen är att skaffa samma musiksmak som er mamma, för det är så mysigt. Och konserten var så jävla bra. Älskar deras nya skiva.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Och så var det dags för påskledighet! SÅ härligt. Vi firar inte så mycket traditionellt, så vi har mest hängt hemma, storstädat, varit på släktmiddag och spelat tvspel. Vädret har ju varit helt sinnessjukt (typsikt april) men jag hoppas blommorna överlever till onsdag då jag ska fotografera en gravid tjej. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Eftersom vi gillar äta på Cyrano så passade vi på att gå till original-Cyrano som ligger i Linné. Det var gott, men jag trodde det var ursprunget för själva kedjan, så blev lite besviken, för de hade ganska få pizzor haha.

Och till sist, hur kan det vara bekvämt att ligga sådär?! Knäppa katt. <3

Tips, tankar och annat kul

» Som sagt så älskar jag Säkert!s nya skiva Däggdjur. Lyssna på Inte jag heller och Tjacket. Så fina låtar.

» Jag som älskar Tetris har blivit helt besatt av Puyo Puyo Tetris. Det är en variant som har kommit som demo till Nintendo Switch. Puyo Puyo är också ett sorts pusselspel som jag antar är populärt i Japan, men som är nästan svårare än Tetris. Superkul och hetsig blandning! Och jag längtar tills hela versionen släpps.

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås