diary.

Vecka 43

Vecka 43

Redan har en till vecka gått!? Helt galet vad fort tiden går. Jag ska försöka bli ännu bättre på vardagsdokumentationen, men denna vecka har jag varit hemma och varit sjuk en del och det är ju inte så intressant att titta på. Här ser ni iallafall glimtar från min vecka. :)


Fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

I veckan har jag haft två gravidfotograferingar i soledngången. Här var fina Linn jättecool, för det blåste ganska mycket men hon sa det funkade toppen och att hon inte frös. Solnedgången blev helt rosa och havet blev turkost och det blev verkligen så fint. Nöjd fotonörd! Det färdiga reslutatet ser ni på min facebooksida. :) Bilden är tagen av Jessie Chen som assisterade mig.

Fotograf maria ekblad Nyföddfotografering i Göteborg

Jag har sytt mera. En gravidklänning är klar och jag har börjat på flera projekt. Får som ni ser, utmärkt ”hjälp” hela tiden…

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg, gravidfotografering nyfödd bebisJag hittade den här superfina fotoplatsen på väg hem från en gravidfotografering. Jag åkte runt lite för att hitta nya ställen att fota på nu i höst och bara snubblade över detta stället. Åh, jag vill fota någon med bebismage där NU. :D

Tips, tankar och annat kul

» Det kommer så mycket film och serier som jag har så höga förväntningar på så att jag är helt nervös. Magic beasts and where to find them OCH en till säsong av Gilmore Girls. Jag älskar ju både Harry Potter och Gilmore girls, och jag vill verkligen att det här ska bli bra. Önskar jag hade kunnat veta i förväg, så jag hade kunnat skippa att titta på det annars haha.

» Jag har redan lyckats slarva bort mitt första par vantar… Alltså seriöst. Jag får ha ett sånt där snöre i jackan som småbarn har. Just vantar är så svårt för man tar ju av och på dem överallt och lägger dem här och där. Jag som ändå hade noga koll på dessa.

» Vintertid redan! Alltså nu när solen skiner igen tycker jag bara det är mysigt. Snart kommer frost, snö, min födelsedag och jul. :’)

Ett svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås