diary.

Vecka 45

Vecka 45

Vilken bra vecka det här har varit! Den har innehållit lite av allt, och det gillar jag. Kompishäng, kul saker, helt lediga kvällar och en hel del fotorelaterat.


I måndags var jag hos optiken och fixade glasögon! Jag har haft det när jag var liten, och sedan växte synfelen bort. Men nu är de tydligen tillbaka igen för jag har märkt att jag verkligen ser dåligt när vi spelar tv-spel och när jag kör bil i mörker. Jag trodde jag skulle ha supersvårt att hitta bågar jag gillar med dessa blev det till när jag ska sitta vid skärm, köra och allmänt koncentrera mig. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Vacker frost en morgon! Jag har varit så avundsjuk på all snö i Stockholm (okej inte kaoset, men det vackra). Vi hade ju några galna söndagar i Göteborg förra vintern då inga spårvagnar gick och det var decimeter med snö överallt. Får hoppas på en vit vinter i år för det är ju så mysigt.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Jag, min pojkvän och våra vänner var och såg En skam för Sverige 2 på Draken i Göteborg. Skrattade så jag hade ont i käkarna efteråt men också mycket tänkvärda grejer.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Sedan så är Göteborg allmänt mysigt just nu när julbelysningen börjar komma upp. Här är från en kväll då vi gick hand i hand genom stan hela vägen hem istället för att ta spårvagn.

Tankar och annat mer eller mindre kul

» Alltså ja… valet i USA. Det känns som hela måndagen var helt surrealistisk, jag trodde faktikst inte han skulle vinna. Vi får väl se hur mycket politik han får igenom och hur världen blir nu.

» Kommer ni ihåg pjäsen jag skrev om för ett tag sedan, Personer, platser och prylar? Vi var och såg den igår på Borås stadsteater och herregud vad bra det var. Jag säger inte bara det för att en av mina bästa vänner är med och spelar men wow. Sjukt berörande, rolig, fin och hemsk pjäs. Tycker den kändes väldigt äkta, speciellt hur den beskrev komplexiteten i missbruk utifrån vad jag har erfarenhet av via mitt socionomjobb. Se den om ni har chansen, biljetter finns här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås