diary.

Vi åkte in nya året

Vi åkte in nya året

Den sista veckan på 2020 passade vi på att åka till släktens stuga i Sälen. Jag hade längtat så mycket, för jag älskar att vara där. Vi har ju varit där sedan jag var liten (det är min mormor och morfar som hade stugan från början) och det är något med att vara långt hemifrån, snön och vintermörkret som gör att jag kopplar av lite extra. Det kan också ha att göra med att vi bara umgås med släkten, har mjukiskläder hela dagarna, läser böcker, eldar i brasan, åker skidor och inte gör något annat.

Och i år var det dags för skidor igen. Förra året regnade det (och vi var lata) men jag och David var taggade på backen igen. Han har börjat åka skidor när vi blev ihop, och eftersom vi åker så sällan så hinner han ju glömma mellan varven. Men i år var han riktigt bra. Det kanske har börjat sätta sig i muskelminnet mer. Jag var imponerad och stolt! 😍

Det var otroligt mycket folk i backen på nyårsafton, men på nyårsdagen var det redan mycket färre. Det måste ju varit många som åkte hem och började jobba 2 januari. Vi hade fint väder och trots att det var folk överallt så var det så himla härligt. Och det är ju så vackert uppe på fjällen.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Lycklig skid-Maria

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Mina skidor!

Jag och älskling (smått ansträngda, det blåste iskallt när vi tog den här bilden haha)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Så fint med utsikten mot Trysil

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås