diary.

Vi började i semestern i Prag

Vi började i semestern i Prag

Vi började vår semester med en sväng till Prag i fyra nätter. Ingen av oss hade varit där förut så det passade fint. Vi turistade runt, kollade på broar och katedraler, lärde oss skillnaden mellan gotisk och modern stil, åt mat och bara slappade. Jag tyckte det var ett väldigt mysigt sätt att börja semestern på, för det tar ändå en vecka för mig att verkligen komma ner i varv. Jag tyckte Prag var jättemysigt och vackert, och det var väldigt roligt att ha sett det. Min pojkvän spelar mycket tv-spel och man förstår verkligen var vissa spel har hämtat inspiration. Väldigt stämningsfullt att gå runt där bland tinnar och torn. :)

Fotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgFotograf maria Ekblad Nyföddfotografering i GöteborgJag filmade en vlogg under tiden vi var där, men nu har jag sjunkit djupt ner i semestermode, så vi får se om jag klipper ihop den senare. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås