diary.

Glad Påsk från mig och Fotopodden

Glad Påsk från mig och Fotopodden

Glad påsk alla fina kunder, lyssnare, vänner och internetkompisar! Jag hoppas ni får en riktigt fin och lugn helg, med massor med god mat och sovmorgon. Om ni behöver en liten paus från påskfirandet och vill höra lite härligt fotosnack så finns två nya avsnitt ute från Fotopodden, som jag inte har tipsat om än!
fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Förra veckan kom avsnitt sju ut, där jag intervjuar Matilda Christensen som har arbetat som fotograf i 15 år. Vi pratar om hur det är att bygga en hållbar business, om trender som har kommit och gått och hur man egentligen vågar ta ordentligt med betalt.

I tisdags släppte jag även ett extra avsnitt i samarbete med Soutine Academy! Det är hos Gabriella som jag ursprungligen har lärt mig grunderna i nyföddfotografering, och vi pratar om just denna sorts fotografering, om varför det är så viktigt att göra medvetna val, om hennes syn på konkurrens och om hennes kurser. Ni kan som vanligt lyssna på länkarna här eller i er podcastapp!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås