diary.

Min nya podcast

Min nya podcast

HURRA, nu är första avsnittet av min nya podcast, Fotopodden, ute! Jag har jobbat i flera månader med detta och är så glad jag äntligen kan dela med mig. Jag älskar podcasts och lyssnar på flera i veckan, men har länge känt att det inte finns någon om mitt favoritämne. Så därför startar jag en själv. I podden kommer jag intervjua fotografer om deras erfarenheter, tankar, hemligheter och tips om foto och att jobba som fotograf.
Fotopodden podcast om foto Emma Grann Sthlm Emma Grann fotografi

I avsnittet intervjuar jag Emma Grann om hur det är att ansöka till och gå på Fotoskolan Stockholm, hur det är att plugga med andra duktiga fotografer och om fördelarna med att arbeta i team med bildbehandlare och andra kreativa personer. Vi pratar även om att jämföra sig med andra fotografer, om instagramstrategi och annat spännande.

Fotopodden Emma grann
Emma Grann FotopoddenEmma Grann Fotopodden

Två av Emmas superfina bilder till ett av hennes personliga fotoprojekt. Så otroligt fina. Emma är verkligen en grym fotograf!

Egentligen var det meningen att podden skulle vara uppe i alla poddappar nu, men det tar tydligen en dag eller två för iTunes och andra ställen att godkänna nya podcasts. Så här är en länk istället. Happy lyssning. :D

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås