diary.

En superfin leverans

En superfin leverans

Jag måste bara visa er en av de fina tavlorna jag levererar idag. Jag träffade My och John för deras gravidfotografering i slutet av sommaren och vi fotograferade vid havet i Göteborg. Här är deras (och min!) favoritbild som de valde att rama in vid bildvisningen. Jag älskar att de valde en ram med lite slitet trä, det påminner om drivved och bryggan som vi också fotograferade vid. Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i göteborg

Nästan alla mina kunder väljer inramade tavlor eller fotoalbum. Det är helt olika vad som passar en, vissa älskar att ha sina bilder på väggen och andra älskar att kunna ta fram ett vackert album att bläddra i då och då. Jag är övertygad om att allt sådant kommer ha jättestort värde redan om några år, för man kommer inte orka rota fram ett usb ur någon gammal låda, hitta en adapter som gör att det funkar med den sortens portar vi då har i en dator och sedan sitta och gå igenom detta. Print what you want to preserve.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås