NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

gravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar

Gravidfotografering Göteborg Alingsås » Jordanos

gravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningar

Gravidfotografering Göteborg Alingsås » Jordanos

Alltså wow, här är en gravidfotografering som jag hade i studion som jag har längtat efter att visa er! Framförallt för vi fotade på flera olika sätt och jag tycker alla bilderna blev så fina. Det är precis så jag brukar jobba under mina gravidfotograferingar i studion, man kan både fotograferas i mina gravidklänningar men även med tyger och med egna kläder. På så sätt kan man få bilder som är extra allt, men också tidlösa och avskalade. Jordanos var verkligen en stjärna framför kameran och det var så kul att träffa henne och hennes man.

Påfågelstolen är ju också ett nytillskott i studion, och jag tycker den blir så maffig och fin på bild. Det är lite roligt för jag har velat ha en sådan så länge men eftersom jag varit föräldraledig i vår har det inte riktigt varit läge för detta. Sedan har jag varit på jakt efter just denna specifika modellen – med raka ”pinnar” och inte för mycket krusiduller. Eftersom mina gravidbilder ofta har mycket rekvisita så tycker jag det här blir en mycket finare stil. Men den var totalt slutsåld överallt i våras och när jag ringde kundtjänst sa de att den aldrig skulle komma in igen. Tills den plötsligt fanns i ett litet antal, och jag klickade hem en snabbt som attan. Så nu finns den också att välja på i studion, till både ”mamma och jag”-bilder men också till gravidfoto.

Vill du boka in din egen gravidfotografering i studion i vår så kan du läsa vidare här!

gravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningargravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio gravidklänningargravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studiogravidfotografering göteborg Alingsås fotograf Maria Ekblad studio

Vill du se behind the scenes från denna gravidfotograferingen så finns det här!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad