NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Gravidfotografering i Göteborg » Hanna

Gravidfotografering i Göteborg » Hanna

Innan vi går all in på vinterbilder här på bloggen, så har jag fortfarande bilder kvar att visa från det jag kallar guldhösten. Det är veckorna när allt är färgsprakande, i gult, rött och orange och det tråkiga höstvädret inte har hunnit börja. Hanna och jag träffades på Stora Amundön i Göteborg för gravidfotografering. Solen stod lågt och det blev verkligen magiska bilder. Jag gillar också alla fina sun flares som kommer med i hörnen, det blir lite extra gnistrande tycker jag! Många brukar redigera bort sådant men jag tycker det kan förhöja bilden. Hanna var så lätt framför kameran. Det märks verkligen att hon är van att fotograferas. Hon har ett instagramkonto, som ni kan kolla in och följa.

Hanna har på sig gravidklänning nummer 8 och 17. Ni kan se fler av mina gravidklänningar som går att låna under fotograferingarna här!

gravidfotografering göteborg gravidbilder blivande mammor göteborg fotograf maria ekbladFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

6 svar

    1. Haha jo, men då stryper Skatteverket mig. ;) Nä men skämt å sido, jag är nöjd med att använda dem inom företaget. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad