diary.

Gravidfotografering i snön

Gravidfotografering i snön

Tidigt i januari så Göteborg så träffade jag Caroline och Gary för gravidfotografering. Jag ville jättegärna fotografera medan det fortfarande fanns snö kvar, och som vi alla vet så blir det lätt slask i Göteborg. Hela dagen innan höll jag koll på vädret och på söndagen hade det blivit plusgrader och börjat smälta under morgonen. Men vi hittade en fin plats där det fortfarande var vitt och bilderna blev verkligen superfina. Caroline och Gary var verkligen toppen framför kameran som stod ut i kylan, var så fina och kärleksfulla mot varandra och skrattade åt alla mina dåliga skämt.

Här är en av mina favoriter från fotograferingen, jag tycker Caroline är så vacker. Jag ser fram emot att träffa dem igen i mars för nyföddfotografering. ♡

Gravidfotografering

26 svar

    1. Haha det kanske det kommer vara, man vet ju aldrig i det här landet. ;) Men tack! Och det kommer bli såå fint när vi fotar också. Är supertaggad!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås