diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Josephine

Gravidfotografering i Göteborg » Josephine

Ni kanske minns de få dagarna de låg snö i Göteborg? Josephine och Samer och jag lyckades pricka in detta och det blev så himla fint. Josephine var i vecka 37 vid gravidfotograferingen och hur cool som helst. Jag är alltid så imponerad av alla mammor som klarar kylan galant! Även om jag gör mitt yttersta för att vara effektiv, vi pausar med jackor och har värmekuddar för händerna så är det ju ingen varm upplevelse. Men ja, ni ser ju. Sol, vackra blivande föräldrar och gnistrande snö. Det blir knappt bättre!

fotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborgfotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborgfotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborgfotograf maria ekblad gravidfotografering i göteborg

Bild nummer två i inlägget och en till blev två tavlor i 60 x 40 till deras sovrum och till bebisens rum. Om några dagar är det dags för nyföddfotografering också, jag längtar efter att träffa den lille där inne. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås