diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Lisa och Fredrik

Gravidfotografering i Göteborg » Lisa och Fredrik

För några veckor sedan träffade jag Lisa och Fredrik bland vitsipporna för gravidfotografering. Det var den första dagen av sommarvärmen som var här och vände och vi hade en riktigt härlig fotografering. Lisa och Fredrik var så glada och kärleksfulla mot varandra, och min blå gravidklänning satt perfekt på Lisa. Det var lite roligt, för det visade sig att Lisa har läst till läkare och haft min mamma som lärare. Världen är liten. :)

Lisa hade en del värkar under fotograferingen, men bebisen var inte beräknad för att komma förrän 1,5 vecka efter vårt datum för gravidfotografering. Men på kvällen efter fotograferingen åkte de in, och 00.44 den kvällen kom det en liten Rut. Så det var verkligen i sista sekunden vi fotograferade!

Gravidfotografering i Göteborg Fotograf Maria Ekblad

Jag blir så rörd och tacksam över alla fina ögonblick jag får vara med om. Det här är det bästa jobbet!

4 svar

  1. Men WOW så mäktigt att hon hade värkar under fotograferingen! Snacka om att alltid ha en speciell känsla när en tittar på bilderna i efterhand :)

  2. WOW vad bra fotat :) är så kul att fota och telefonerna idag är ju minst lika bra som vanlig kamera tack och lov haha.

    Idag har jag en Göteborgskrönika på bloggen:)Ha en härlig solig vecka!LOVE Maria

    1. Tack så mycket Maria! Ja mobilkameror är ju väldigt bra idag. Dock skulle jag säga det är väldigt stor skillnad på bilder fotograferade med systemkamera och smartphones. Sedan är det ju också fotografens kunskaper som spelar in, nästan mer än kamerasort. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås