NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Gravidfotografering i Göteborg » Marie

Gravidfotografering i Göteborg » Marie

Här är en av sommarens gravidfotograferingar som jag inte har visat på bloggen än. Jag älskar verkligen de här bilderna, jag tycker Marie och Jonas var så naturliga och avslappnade framföra kameran och solnedgången var helt fantastisk. Ni kan ju gissa hur glad jag blev när Marie mailade till mig att hon gärna ville att magen skulle synas. Det är verkligen så vackert tycker jag! Vi fotograferade gravidbilderna på Stora Amundön i Göteborg, som är en av mina favoritplatser att fota på på sommaren. Nu har de tyvärr klippt ner hela ängen, eller om hästarna har ätit upp allt fint högt gräs.

gravidfotografering i GöteborgGravidfotografering i Göteborggravidfotografering i Göteborggravidfotografering i Göteborg

Marie har på sig top nr 3, kjol nr 21 och klänning nr 4 i galleriet för kläder man kan låna under gravidfotografering. Åh vad jag längtar till sommaren när jag ser de här bilderna.

4 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad