diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Martina & Kim

Gravidfotografering i Göteborg » Martina & Kim

Fina Martina och Kim kom ända från Helsingborg för att fotografera sina gravidbilder hos mig, så du förstår hur glad jag blev att de orkade åka ända till Göteborg bara för att fotas hos mig. Eftersom de meddelade mig redan vid bokning att de skulle åka långt så gjorde vi så att vi fotograferade på förmiddagen, och sedan hade de en lunch i stan, och så körde vi bildvisning på eftermiddagen direkt. Så behövde de inte åka till Göteborg två gånger. Så om du som läser också funderar på att boka, så kan man lösa det på ett sådant sätt eller göra bildvisningen via zoom.

Martina och Kim var så himla härliga och vi hade en jätterolig fotografering. De berättade för mig att de hade hållit på med fitness tidigare, och det märktes när vi fotade. Jag är van att fotografera alla personer, oavsett hur vana de är framför kameran, men både Kim och Martina var grymma på att posera, och behövde knappt instruktioner från mig. Lite kuriosa om gravidklänningarna: den blå som Martina har har jag sytt själv, när jag hade ett kreativt flow hemma. Den guldiga och den svarta capen med diamanter är helt nya i studion, och finns att låna i flera färger. Perfekt för er som vill ha lite mer avklädda gravidbilder men ändå något fint på!

gravidfotografering göteborg gravidbilder Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidbilder Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidbilder Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningargravidfotografering göteborg gravidbilder Maria Ekblad gravidfoto studio gravidklänningar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås