diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Nadine

Gravidfotografering i Göteborg » Nadine

Nadine rimmar på Queen och det är av en anledning kan jag säga! 😍 Jag fotade Nadine första gången när hennes dotter fyllde ett, för hon kunde av olika omständigheter inte göra en gravidfotografering med sin första graviditet. Och därför var det ju otroligt roligt att ses igen, för att göra det den här gången. Och wow vilken fotografering det blev. Nadine var verkligen så avslappnad framför kameran och vi hade en så rolig fotografering. Vi passade på att använda flera gravidklänningar från studion, men också tog några bilder med bara en sjal draperad över magen, och visst blev det också toppen!

gravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningargravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningargravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningargravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningargravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad gravidbilder gravidklänningar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås