NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Gravidfotografering i Göteborg » Negin

Gravidfotografering i Göteborg » Negin

Jag fotograferade Negins gravidbilder en sommarkväll i augusti i solnedgången. Vi hann precis med solens sista strålar. Jag älskar de här bilderna, för jag tycker det syns hur naturlig Negin är framför kameran och vilken rolig fotografering vi hade. Vi fotograferade på stranden i Göteborg, och jag tycker verkligen det blir fint med havet, solnedgången och den gråbeiga sanden. Man kanske inte tror att beiga gråa toner är så fint vid första anblick, men jag tycker verkligen det lyfter fram personen på bild. :)

Negin har på sig två ombyten från min garderob med gravidklänningar man kan låna vid fotografering med mig. Den rosa med pärlor är nummer 9 i gralleriet, och den vita toppen är nummer 14 tillsammans med min vita tyllkjol. Ni kan se mer av mina gravidklänningar här.

Fotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

6 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad