diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Pia

Gravidfotografering i Göteborg » Pia

Alltså wow, vilken underbar fotografering jag och Pia hade förra veckan. Jag var egentligen ledig, men eftersom det skulle bli snö, sol och uppehåll så kunde jag inte hålla mig från att flytta fram en gravidfotografering jag hade bokad, och jag är så glad för det att vi gjorde det. Pia var helt fantastisk framför kameran, så naturlig och avslappnad trots att det var – 8 °C! Jag älskar verkligen att fotografera på vintern när man får dessa förutsättningarna. Vem behöver grönt gräs när man har beiga toner och underbart mjukt ljus?

Både toppen och kjolen går att låna när man bokar gravidfotografering hos mig, se här. http://fotografmariaekblad.pixieset.com/gravidklnningar/

Fotograf Maria Ekblad gravidfotografering i Göteborg gravidfotograf gravidklänningarfotogaf maria ekblad gravidfotografering i goteborg gravidklanningar gravidfoto vinternfotogaf maria ekblad gravidfotografering i goteborg gravidklanningar gravidfoto vinternFör att se behind the scenes-film från fotograferingen, klicka här!

2 svar

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås