gravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havet
   diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Sofia

gravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havet

Gravidfotografering i Göteborg » Sofia

Här kommer ett stort gäng med bilder från Sofia och Niklas gravidfotografering! Blivande storasyster var också med på fotograferingen och vi hade en så fin kväll tillsammans. 😍 Vi sågs först i studion och provade gravidklänningar, och Sofia hade valt ut en beige med spets och min gråblå med pärlor och stenar på ärmarna. Efter det packade vi ihop oss och åkte till ett av mina absoluta favoritställen i Göteborg för gravidfotografering. Ni kanske känner igen den här gläntan från andra fotograferingar, men jag tycker det blir så fint. Den stora fördelen med denna platsen är att det går att variera mycket med olika miljöer utan att man behöver gå så långt. Det här var innan alla löv slog ut, och i solnedgången blev det döda gräset gyllene.

När det kommer till att ha med små barn på fotograferingar så jobbar jag alltid lite extra för att få syskonet att känna sig inkluderad och ha kul på fotograferingen. Vi pratade mycket om att bebisen låg i magen, och jag fick mycket bra hjälp med att göra roliga grimaser så att mamma och pappa skulle skratta. 😀

Efter dungen flyttade vi oss ned till vattnet, där den här fina vassen finns och sedan passade vi på att fotografera när de sista solstrålarna gick ned över havet. Tack Sofia och Niklas för en så himla rolig stund, och stort grattis till lilla bebisen som har kommit nu!

gravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havetgravidfoto-gravidklanningar-goteborg fotograf Maria Ekblad solnedgång havet

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås