diary.

Gravidfotografering i Göteborg » Susanna

Gravidfotografering i Göteborg » Susanna

Jag träffade Susanna för gravidfotografering under den mörkaste dagen på 2017. Susanna arbetar som pilot och vi lyckades time:a in när hon var i Sverige för att hälsa på släktingar innan bebisen kommer. Eftersom vi hade en kort tidslucka så var jag lite nervös för vädret, för december kan ju variera väldigt mycket i Göteborg och vi hade ju bara den dagen på oss att fotografera. Men när vi träffades så var det en underbar dag med en supervacker solnedgång. Susanna var jättelätt framför kameran och så avslappnad och kolla in vilket magiskt ljus vi fick, trots att det var vintersolstånd!

Om ni vill följa Susanna och hennes liv med att arbeta som pilot och bli mamma kan ni gå in på hennes instagram, Susythepilot. :)

Gravidfotografering i GöteborgGravidfotografering i Göteborg

Susanna lämnade en recension på min facebooksida efter fotograferingen, och såhär skrev hon: 😍

”Fantastisk fotograf med en underbar förmåga att få sina kunder att känna sig bekväma! Bilderna är fantastiska och fotograferingen var ett rent nöje!”

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås