diary.

Mina gravidklänningar

Mina gravidklänningar

Jag tycker det är så roligt att värmen börjar komma tillbaka så man kan ha lite tunnare gravidklänningar på sig utan att frysa på gravidfotograferingen. Det är en hel del spets-favoriter som har fått vila under vintern som är så fina. Och jag älskar ju tyllkjol och bar mage, det är så himla vackert!

Många av mina kunder är nyfikna på var jag köper mina gravidklänningar och svaret är att det är väldigt blandat. Vissa är uppsydda hos designers och finns bara i ett exemplar, vissa är specialsydda klänningar för just gravidfotografering, några är fina aftonklänningar för gravida som jag har passat  på att samla på mig och några av dem har jag sytt själv. Så det finns en stor blandning att välja på, allt för att ha så varierat utbud som möjligt och för att det ska finnas något fint till alla kroppstyper. :)

Vill du se mer av de klänningar och kjolar som finnas att välja mellan till mina fotograferingar kan du kika in på galleriet här! Snart kommer ett gäng med nya klänningar också, jag är så pepp för de kommer vara så fina.

Gravidfotografering i Göteborg Fotograf Maria Ekblad gravidklänningarGravidfotografering i GöteborgFotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgFotograf maria Ekblad Gravidfotografering i Göteborg

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås