gravidfotografering göteborg fotograf maria ekblad gravidbilder syskonbilder
   diary.

När är det dags att boka gravidfotografering?

gravidfotografering göteborg fotograf maria ekblad gravidbilder syskonbilder

När är det dags att boka gravidfotografering?

Det är många som frågar mig när man egentligen bör boka sin gravidfotografering och när man ska fota, så det tänkte jag att vi ska prata om här!

Man kan tänka på lite olika sätt, men för att vara helt säker på att man får en tid brukar jag rekommendera att man bokar sin gravidfotografering i studion efter man har varit på RUL (rutinultraljudet). Då har man gott om tid att förbereda fotograferingen som brukar göras mellan vecka 25-35 ungefär.

För de som föredrar att vänta till senare i graviditeten kan man alltid höra av sig och se om det finns tider kvar, men jag har också fotograferat en mamma som fick värkar under fotograferingen och bebisen föddes senare den kvällen, så det kan vara bra att ha en del marginal, för man vet aldrig hur det blir med de små bebisarna.

Missa inte att boka er gravidfotografering, för även om en graviditet känns lång så känns det snabbt väldigt avlägset och det är det så värt att ha något mer än bara mobilbilder att minnas denna speciella tid med. ❤️

Läs mer och boka er fotografering här!


gravidfotografering Alingsås

 

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås