NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 11

2018 – Vecka 11

Dags att sammanfatta vecka elva i år. :)

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har börjat lyssna på ljudbok! Jag fick ett par trådlösa BRA lurar av världens bästa pojkvän i födelsedagspresent och nu har jag börjat byta ut alla podcasts mot böcker. Perfekt för jag vill ju konsumera mer böcker plus det är så mysigt att ha en bra historia i öronen när jag arbetar i studion.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Har ni märkt hur det börjar bli ljusare!? Åh jag är så glad över detta. Det är ljust när jag går upp på morgonarna och jag älskar när solen går ner cirka 19-20. Då hinner folk sluta jobbet och kan ta sig till en gravidfotografering men det blir inte så himla sent för att få det mjuka vackra solnedgångsljuset.

fotograf maria ekblad nyfoddfotograf i goteborg

Jag och Ida, som är en av mina bästa vänner, var på Lisebergshallen och såg First Aid Kit. Älskar ju dem. Men vi såg dem i Konsterthuset i Göteborg för några år sedan och inget kommer nog slå den konserten. Men det var så roligt att se dem och nu ska jag lyssna in mig på nya skivan.

Fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg nyföddfotogaf barnporträtt bebisfoto babybilder

Jag har även fotat bebisar och gravidmagar såklart! Här är en snapshot på hur det ser ut i studion innan jag börjar med en nyföddfotografering. Min stora bean bag och blixten med superparaplyet är redo, jag och föräldrarna har valt ut fina mössor och små wraps som ligger förberedda och jag har även ett gäng poseringskuddar redo. :)

Tips, tankar och annat kul

» Jag älskar verkligen våren, det känns som en lång fredag. Man har alla långhelger, ledigheter och fint väder framför sig. Solen du är välkommen. 🙏🏻😍

» Jag har skrivit om det förut, men jag brukar alltid få kommentarer och mail med frågor om var jag har köpt saker när jag visar saker från studion. Mitt allra bästa tips är att googla eller söka på etsy.com, till exempel ”newborn photograpy wraps” och så kommer ni få massor med olika bra försäljare. :)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad