NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 14

2018 – Vecka 14

Dags att sammanfatta första veckan i april. Nu är det verkligen vårmånader! :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag började måndagen med att fotografera en supergullig bebis och hälsade sedan på mina föräldrar där de bor ute i skogen. Isen ligger fortfarande på sjön och det var så mysigt att träffa mamma och pappa.

Fotograf Maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har träffat en liten Elias för hans nyföddfotografering. Ni missar väl inte att jag finns på Instagram? FotografMariaEkblad heter jag där, ni kan hänga med behind the scenes på mina instagram stories. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag har (mot bättre vetande) gett mig på vårkläderna. Jag hade verkligen ingen lust att sätta på tjocka stickade grejer så tog en tunn som jag köpte i London och jag frös inte!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotogaf i Göteborg

Men det allra största som hände denna veckan var en av mina bästa kompisars möhippa! Vi tärnor har planerat i nästan ett halvår och det var så himla roligt. Gokart, shuffle board, tapas, lekar och annat. Fina Anna, ser så mycket fram emot bröllopet. 😍

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Tips, tankar och annat kul

» Igår kom första bokningen för oktober månad, vilket är så kul! Fler och fler är ute i god tid och bokar vilket är toppen. Jag önskar ju att jag kunde fotografera alla små bebisar och magar men tiderna tar ju slut. Jag är för övrigt helt fullbokad för april, mitten av maj och tiderna börjar gå åt för juni och juli. Så var inte för sent ute med er förfrågan. :)

» Så himla roligt, jag beställde en regnjacka i veckan och var lite snabb när jag köpte den, så såg först efter jag har betalat att jag råkat ta en modell som var 400 kronor dyrare för den var gjord på återvunnen pant. Blev lite så full i skratt för jag hade tänkt ta den billigare modellen när jag bara kollade priset, och jag dricker ju en del läsk. Så nu är cirklen sluten när jag använder återvunnen plast i mina jackor. ;)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad