NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 18

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Dags att sammanfatta ännu en vecka med lite snapshots. 2017 höll jag bara ut till vecka 16 så jag har redan varit bättre än sist men planen är att ha gjort 52 veckosammanfattningar i slutet av året. 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag började veckan med att ta tag i något som jag skjutit på hur länge som helst – att klippa mig! För mig går det alltid lång tid mellan eftersom jag är så allergisk, men också för att jag tycker mitt hår ser okej ut väldigt länge tills jag inser hur slitet det är och bara vill bli av med långa bitar. För övrigt finns det inget ställe i världens om jag känner mig så dålig som hos tandläkaren och hos frisören. Så mycket shaming som pågår där!

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Våren är verkligen här. Blir så glad av alla ljusa kvällar. :)

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Förutom att greja klart i studion så har jag hängt i solen med kompis. Jag glömde helt bort att solen tar, så har bränt mig massor i halva ansiktet nu haha.

Tips, tankar och annat kul

» Här ska ni få ett riktigt husmorsknep. Nu när jag har tagit fram alla mina vårskor har jag även gått loss med fläckborttagningssvamp! Det är en helt vanlig städsvamp som man kan köpa på Ica, och man blöter ner den och suddar sedan med den på ytan man vill ha rent. Det fungerar inte jättebra på tyg men alla mina skor som har sett lite halvsmutsiga och tråkiga ut är nu supervita där det är gummi. :)