fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg
   diary.

2018 – Vecka 19

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

2018 – Vecka 19

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi GöteborgDenna veckan har jag fixat ännu mer i studion. Här har jag äntligen fått upp väggfästen till mina bakgrunder så nu sitter de säkert på väggen istället för på den störiga anordningen jag hade innan. Köket är nästan helt klart men jag har någon tanke om att jag vill göra en vlogg med hela studion när allt är tipptopp och jag ska måla en vägg och fixa lite mer innan det händer. Så glad för detta iallafall, det förbättrar min arbetsplats jättemycket.

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Sedan har leveransen från Sagas ljuvliga nyföddfotografering blivit färdig och levererats. Digitala bilder och detta fina kollaget blev det. Så himla fint och kommer passa så bra med tavlan från gravidfotograferingen. 😍

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Men störst av allt denna veckan (i år!!!), är att min bästa vän gifte sig igår. 😭😍 Älskade fina A & D. De och vi har planerat så länge, och äntligen var det dags.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag var både tärna och fotograf och var med från fredag eftermiddag tills lokalen stängde vid 02 inatt. Det var det finaste bröllopet jag någonsin varit med på, så otroligt känslosamt, roligt och härligt. Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Jag fotograferar ju inte bröllop längre vanligtvis, men detta var ett undantag. Idag är vi hemma och bara landar och smälter alla intryck, känns som det kommer ta ett tag. 😍

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås