NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

2018 – Vecka 6

Helt sjukt att ännu en vecka har gått! Men det vill jag ju skriva varje vecka. ;) Vi tittar på vad den har innehållit… 

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Denna veckan har det varit galet med fotograferingar. Här är en behind the scenes bild från en av gravidfotograferingarna. Jag blev såå nöjd med bilderna. Ni kan  se en tjuvkik från fotograferingen här.  Och det var allt som fastnade i mobilen denna veckan.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf i göteborg

Jag och min fotografkompis Erikka åkte på ett event som en av mina leverantörer arrangerade i Borås. De presenterade en del vårnyheter och så var det även intressanta föreläsningar. Här är Malin från Memories By Julia som berättade om sitt företag. Så roligt och inspirerande att höra hur andra gör!

Jag blev så glad för flera kom fram och hade lyssnat på Fotopodden. Man får ju inget ansikte på folk när man sitter och gör saker på sin egen kammare. Så kul att ni sa hej. 😍

Tankar, tips och annat kul

» Är så glad för att en av mina barndomsvänner har flyttat tillbaka till Göteborg. Förutom några få så bor nästan alla våra vänner i stan och det är så mysigt att ha så nära. :D

» Ni som inte redan hört En underbar podd borde göra det. Jag har läst UnderbaraClaras blogg jättelänge men tycker verkligen podden ger en ytterligare dimension. Älskar hur ärligt Clara och Erika pratar om saker, och Claras genuina gapskratt. De producerar ju podcasten mer som ett radioprogram, och pysslar ofta med något mysigt, bakar eller är ute och går i snön samtidigt under programmet. Min bästa podcast för tillfället.