diary.

2018 – Vecka 8

2018 – Vecka 8

Denna veckan så har jag…

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

BESTÄLLT MITT KÖK! Wiho, det känns så roligt. Som sagt, jag visar aldrig den delen z på bloggen för tycker inte det är så fint, men ser så mycket fram emot att ha en finare och mer genomtänkt köksdel.

Haft flera bildvisningar i studion. Det är så mysigt att träffa mina kunder igen och jag älskar att se alla reaktioner på bilderna från fotograferingarna. Plus att hjälpa till att designa tavlor och välja ut ramar och bilder är en av de roligaste bitarna av jobbet. :D

Fotograf Maria Ekblad nyfoddfotografering göteborg

Jag har även sagt hejdå till mitt socionomjobb för ett annat. Lite bittersweet med avslut men jag fram emot det nya och ännu mer tid till företaget. Fick fina ljusstakar och krispiga tulpaner av mina gulliga kollegor som nu står i köket och är våriga.

fotograf maria ekblad nyföddfotograf göteborg

Sedan har även min svärfar varit och hälsat på hos oss och vi var en sväng i studion. Han har arbetat som bokbindare, och tyckte mina fotoböcker var av väldigt bra kvalitet. :)

Tips, tankar och annat kul

» Jag ordnade en jobbtelefon för några månader sedan och jag håller på att bli tokig på det numret. Det är någon riktig skummis som har haft det innan, för Tingsrätten har ringt mig 3 gånger, jag får sms från företag om att han har registrerat för massa snabba lån och nu senast var det förseningar på hyrfilmer på Hemmakväll haha. Så jag blir mer och mer nyfiken på vem den här William är och vad han har gjort!? Och även om det är jobbigt att folk ringer mig hela tiden som inte vill mig något så vill jag ju inte byta nummer heller, jag har ju tryckt upp broschyrer och visitkort med det.

 

Förra året vid den här tiden så visade jag upp Taras nyföddfotografering på bloggen.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås