diary.

Vecka 11 & 12

Vecka 11 & 12

Puh, jag börjar äntligen bli bättre! Jag ska inte tråka ut er med för mycket sjukdomsprat för hur roligt är det… Men det blev ingen veckosammanfattning förra helgen för jag var kass redan då, och denna veckan har jag bara legat i soffan och gjort allt jag kan för att inte hosta. Så känner mig så glad idag när det äntligen börjar vända!

Nyföddfotograf i Göteborg Maria Ekblad

Gillar iofs alltid att vara hemma med mina odjur. <3

Tankar, funderingar och sådant

» Det är sjukt vad tråkigt allt känns när man är dålig. Jag gillar ju ”bara vara hemma” men när man ändå inte orkar göra något så är det ju värdelöst.

» Jag är så glad för att våren har börjat komma. Jag var ute på en liten promenad igår och kände mig så tacksam och glad för ljuset och värmen. Tänk att vi har hela härliga ljusa perioden framför oss nu.

» Jag älskar när man lätt kan se snedsteg i sina bilder och istället för att tänka att jag är dålig, veta exakt vad jag ska ändra på till nästa gång för att göra bilden mer perfekt. Det känns som jag står inför ett stort utvecklingssprång, har massor med nya tankar och jag längtar så efter att fota. :D

» Jag har börjat använda två program som jag älskar! Dessa går att använda även om man inte är fotograf. Det ena heter Meistertask, och är ett program som hjälper en att strukturera uppgifter och annat. Det finns to do-lists, app med påminnelser och man kan klocka sig själv så man lätt kan räkna ut sin timpenning. :D

Det andra heter Planoly, och jag har precis börjat med det, men gillar det hittills. Det är ett program och en app som gör att du kan planera ditt instagramflöde. Dels har det drag and drop så att du lätt kan se vilka bilder som passar ihop och skapar ett fint flöde, sedan så kommer det en notification när du planerat lägga upp bilden, och allt finns kopierat i telefonen och det är bara att klistra in. Jag som gärna vill ha välformulerade instagramposter och lägger ner mycket tid på instagram älskar detta! Det går supersnabbt och smidigt och man kan göra mycket från datorn. :)

Ett svar

  1. Skönt om du börjar komma på banan nu, lagom till att våren kom med stormsteg hehe ;) (förutom idag då när det snöar men det ignorerar vi)

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås