diary.

Vecka 7

Vecka 7

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Alltså denna veckan har bestått av 3 saker: jobb, huvudvärk och sedan har min hemsida blivit hackad. Jag har haft superont i huvudet flera kvällar i rad, så har verkligen bara tagit det lugnt. Det har passat så bra för jag hade planerat in en vecka med väldigt lite planerat, för det var längesedan.

Men förutom detta och att jag har jobbat, så har min hemsida också blivit hackad!!! Ni kanske märkte det, för var ett blogginlägg som skapades som inte jag hade skrivit. En snäll läsare skrev till mig och sa att något inte såg rätt ut och jag hade inte ens märkt något. Jag blir så förbannad, vem gör sådant och varför!? Jag som jobbar jättemycket med min hemsida och tycker denna lilla plats på internet börjar bli ett riktigt mysigt ställe blev superstressad. Men nu har jag förhoppningsvis fått tillbaka kontrollen, men om ni märker något konstigt så är det antagligen inte jag som har gjort det och ni får gärna kommentera.

Nästa vecka blir det mindre huvudvärk och mer bilder hoppas jag. :D

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås