Maria Ekblad – Nyföddfotograf i Göteborg

ska man fotografera i raw eller jpegJag har så länge jag kan minnas varit kreativ och nördig på olika sätt och gärna haft något pysselprojekt på gång. Jag har pluggat japanska, har tusentals dagbokssidor fyllda med teckningar och texter och spelat teater under hela min tonårstid. När jag var liten drömde jag om att bli så bra på att sy att jag kunde göra alla mina kläder själv, och senare haft planer på att teckna min egna mangaserie. Jag är uppvuxen i skogen utanför Hindås, och bor i Göteborg tillsammans med min pojkvän David. Vi firar 10 år i sommar, och har två små odjur till katter, Casper och Lyra.

Jag har dålig humor ibland (jag bor ju ändå i Göteborg), jag tycker om att träffa nya människor och jag får ofta höra av mina kunder att det är lätt att känna sig trygg med mig. Jag är 160 cm och tar därför med mig en pall på vissa fotograferingar med långa personer. Jag blir engagerad och pratar mycket när jag fotograferar gravidbilder och är lugn och koncentrerad när jag ska få en liten bebis att bli bekväm och somna i min studio. Min familj och släkt har alltid varit viktig för mig, och därför älskar jag fotografera gravid- och nyföddbilder för jag tycker så mycket om att fånga de viktiga och starka banden på bild. Jag älskar att hjälpa er att minnas de speciella stunderna från er första tid tillsammans som med en ny liten familjemedlem.

 

Om ni vill ha en fotograf som

…kommer att göra allt för att ni ska ha en härlig stund under fotograferingen
…som är utbildad i nyföddfotografering för att kunna posera och fotografera säkert
…som fotograferar ljusa bilder med vackra färger och mycket närhet
…har stor erfarenhet och har fotograferat över 100 nyfödda bebisar
…som kommer att prata mycket, skratta tillsammans med er och guida er genom fotograferingen oavsett om ni älskar att stå framför kameran eller är helt ovana

så har ni hittat rätt fotograf för er. Jag ser fram emot att höra från er!

fotograf maria ekblad nyföddfotografering i göteborg

Fotograf Maria Ekblad 34 Nyföddfotograf i Göteborg

Följ mig på andra ställen

Min facebooksida

På Facebook lägger upp smygtittar från fotograferingar och annan information. Gilla sidan för att hänga med i de senaste uppdateringarna. ♡

Instagram

På instagram heter jag FotografMariaEkblad, följ mig gärna där och säg hej i kommentarerna. På min instagram story får ni se snaps från min vardag och se live behind the scenes-klipp från fotograferingarna.

Min youtubekanal

På min youtubekanal finns det massor med fototips, behind the scenes, vloggar och videos om kamerautrustning! Perfekt för dig som vill se mer av mitt arbete eller är fotointresserad själv. Gå in och prenumerera för att inte missa några videos!

fotograf maria ekblad nyfoddfotografering goteborg

Visste ni att jag också har en maillista?

Min maillista för mina kunder innehåller hjälpsamma guider om hur ni kan använda era bilder, roliga fototips för nybörjare och berättar om fina platser att besöka i Göteborg.

Min maillista för fotografer riktar sig till er som är egenföretagare och vill ha mina personliga tankar kring detta, redigeringstips och råd kring nyföddfotografering.

Jag spammar inte, utan kommer att hantera er mail varsamt!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Menu