Maria Ekblad – Nyföddfotograf i Göteborg

Nyföddfotografering i Göteborg

Jag har så länge jag kan minnas varit kreativ på olika sätt och gärna haft något pysselprojekt på gång. Jag har pluggat japanska, har tusentals dagbokssidor fyllda med teckningar och texter och spelat teater under hela min tonårstid. När jag var liten drömde jag om att bli så bra på att sy att jag kunde göra alla mina kläder själv, och senare haft planer på att teckna min egna mangaserie. Jag bor i Göteborg tillsammans med min pojkvän och våra två små odjur till katter, Casper och Lyra, och innerst inne väntar jag fortfarande på mitt brev från Hogwarts.

Jag har dålig humor ibland (jag bor ju ändå i Göteborg), jag tycker om att träffa nya människor och jag får ofta höra av mina kunder att det är lätt att känna sig trygg med mig. Jag är 160 cm lång och tar därför med mig en pall på vissa fotograferingar med långa personer. Jag blir engagerad och pratar mycket när jag fotograferar gravidbilder och är lugn och koncentrerad när jag ska få en liten bebis att bli bekväm och somna i min studio. Min familj och släkt har alltid varit viktig för mig, och därför älskar jag fotografera gravid- och nyföddbilder för jag tycker så mycket om att fånga de viktiga och starka banden på bild. Jag älskar att hjälpa er att minnas de speciella stunderna från er första tid tillsammans som med en ny liten familjemedlem.

Om ni vill ha en fotograf som

…kommer att göra allt för att ni ska ha en härlig stund under fotograferingen
…som är utbildad i nyföddfotografering för att kunna posera och fotografera säkert
…som fotograferar ljusa bilder med vackra färger och mycket närhet
…som kommer att prata mycket, skratta tillsammans med er och guida er genom fotograferingen oavsett om ni älskar att stå framför kameran eller är helt ovana

så har ni hittat rätt fotograf för er. Jag ser fram emot att höra från er!

Maria Ekblad nyföddfotograf i Göteborg

Från vänster:

Jag och min pojkvän i Kyoto 2012, dödströtta, svettiga och glada efter vi vandrat i templet Fushimi Inari Taisha bland bergen med tunga väskor en hel dag. En bild från när jag var med i Kulturföreningen Tågets sommarspel 2014, här spelar jag spådam men var också självaste trollkarlen i Oz. Längst till höger är en av mina favoriter bland mina teckningar.

Fotograf Maria Ekblad 34 Nyföddfotograf i Göteborg

Följ mig på andra ställen

Min facebooksida

På Facebook lägger upp smygtittar från fotograferingar och annan information. Gilla sidan för att hänga med i de senaste uppdateringarna. ♡

Instagram

På instagram heter jag FotografMariaEkblad, följ mig gärna där och säg hej i kommentarerna. På min instagram story får ni se snaps från min vardag och se live behind the scenes-klipp från fotograferingarna.

Min youtubekanal

Jag har precis börjat göra videoklipp och videobloggar med behind the scenes, tips och tankar. Kolla gärna in kanalen för att hänga lite mer med mig!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

I mitt nyhetsbrev får ni uppdateringar om allt som händer, fototips och unika erbjudanden. Jag har både ett för mina kunder och även ett för fotointresserade. Ni prenumererar genom att fylla i formuläret.💗

Ditt för och efternamn:

Din epost:

Jag är mest intresserad av...

Föräldraskap och bebisarFölja dig och ditt fotograferandeFotosnack och tips kring företagande

Menu