diary.

Vecka 21

Vecka 21

gravidfotografering Göteborg fotograf maria ekblad

Alltså 50% gjort. 😍 Det känns så häftigt! Jag tänker fortfarande att magen är ganska liten och svår att fota men den här bilden syns den ju verkligen på.

Jag har äntligen provat min gravidkudde och den var underbar. Jag tror jag kommer fortsätta med den även senare när jag inte är gravid. Ett plus är att den blockerar min sida av sängen vid kudden också så ingen av katterna kan smita upp och lägga sig där.

Vi var på 3-årskalas för min killes brorsdotter och hon föreslog att bebisen ska heta ”Bisse”. De ska också få en bebis i samma veva och den tyckte hon ska heta ”Musse”. Vilket radarpar. ☺️

Bisse blir det nog inte, men vi har en del namnfunderingar redan, men vi får väl se vad bebisen ser ut som sedan.

Annars mår jag fortsatt bra med det mesta. Jag har fått order om att äta järntabletter från vecka 12 från min barnmorska och har haft lite problem med dem, för att man får inte äta 2 timmar innan eller efter en sådan tablett. Och jag klarar inte av att inte äta på FYRA timmar. 😂 Men, jag känner mig som ett geni, för jag har börjat ta dem på nätterna. Jag vaknar ju ändå minst en gång, och ska då inte äta förrän frukost. Snacka om lösning på ett vardagsproblem, jag är så nöjd. 😅

Den jobbigaste saken som uppkommit (förutom den sjuka halsbrännan jag hade i början) är att jag har fått vrålont i min högra armbåge. Tydligen kan man få tennisarmbåge av östrogenet under graviditeten men det är ju jobbigt när det är på den handen och armen jag använder. Och allt jag gör, bär en kamera, redigerar bilder vid datorn eller gör tavlor behöver jag ju min hand och arm till. Men efter 2 dagar med alvedon så gick det över, och jag hoppas det stannar borta.

Till sist har jag varit fortsatt lättväckt på nätterna men försöker att inte bli så stressad över det. Eftersom bebisen rör sig mest på kvällen och nätterna och jag försöker mer se det som en mysig stund att ligga där och försöka somna om och känna bebisen. Och det blir bara ännu mysigare när jag vet att det är vår lilla skugga där inne som sträcker på sig.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås