gravidfoto göteborg
   diary.

Vecka 25

gravidfoto göteborg

Vecka 25

gravdifotografering göteborg fotograf Maria ekblad

God fortsättning på er från mig och Skuggan. 🥰 Den här veckan fick jag till en bild som jag blev riktigt nöjd med istället! Och den är faktiskt lite kul för jag köpte klänningen till studion, och sen när jag fick veta att jag var gravid visste jag att jag ville fota mig i den också till mina sociala medier till julafton. Och nu står jag här med en finfin julkula. ❤️

Denna veckan har ju varit det sista innan julledigheten och jag känner faktiskt att min kropp har behövt vila.  Jag har varit väldigt trött på morgnarna, och börjat få ganska ont i magmusklerna när jag rör mig för mycket. Så det blir perfekt med jullov nu.

Jag vet att jag skriver det varje vecka men bebisen sparkar verkligen starkare och starkare. Jag blir förvånad varje gång det kommer en ny ännu hårdare boxning, fast jag vet att det är bara början. Jag har till och med lyckats filma det med mobilen, så mycket syns det på utsidan nu.

Nästa vecka har jag min första regelbundna tid hos barnmorskan, och det ska faktiskt blir lite skönt. Man hinner ju samla på sig lite frågor om olika saker. Bland annat vill jag fråga henne om amning och min medicin, om när man lyssnar på hjärtljuden (alla verkar ha gjort det på RUL, men inte vi?) och lite annat. Ska bli lite kul att de ska börja mäta magen och sådär.

I vår app står det nu att vi har gjort 60% av graviditeten. Det är så spännande! Det går verkligen så fort och såå långsamt samtidigt.

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås