NU BOKAS HÖST & VINTER 2024

Vecka 26

Vecka 26

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad

Vecka 26 är här, och i min app står det att det är nere på tvåsiffrigt till bebisen är här om 2 dagar. 😍

Nu har jag äntligen kommit igång med besök hos barnmorskan! Jag hade ju ett frivilligt besök för förstagångsföderskor vecka 20 men hon var sjuk flera gånger och när det ombokades en tredje gång mitt i julruschen kände jag att vi kunde hoppa över det för jag inte hann.

Men i veckan fick vi lyssna på hjärtljuden, vilket gjorde mig helt kär, igen. Frågor kunde ställas och vi tog nya prover. Tydligen har jag och bebisen olika blodgrupp, så jag ska få två sprutor för att motverka att jag bildar antikroppar om jag blir gravid igen. Sedan är mitt järnvärde kasst trots tabletterna så ska börja äta dem varje dag nu. Tur det är clementinsäsong, för c-vitamin bidrar ju till att man tar upp järnet extra bra. Sen bokade vi in tider för hela våren också, och även en tid efter vårt bf-datum ifall hon inte skulle kommit ut då.

Det börjar kännas väldigt verkligt detta. Speciellt nu när det är bokade tider för hela våren, och det nu är 2022, det vill säga året hon kommer födas.

Vi har hela tiden sagt att vi ska ta tag i köpa barnvagn och babyskydd och allt efter nyår, och nu är det ju dags!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

nyföddfotografering göteborg bebisbilder fotograf maria ekblad