diary.

Vecka 28

Vecka 28

gravidfotografering Göteborg fotograf Maria Ekblad

Alltså den här veckan har bara flugit förbi! Det kan ha att göra med att vi var med i en budgivning på ett hus och var helt besatta av det haha. Tyvärr så steg priset så otroligt mycket (varför stiger alla hus vi gillar över 2 miljoner?) så vi drog oss ur, men det känns som det tog upp mycket mentalt utrymme förra veckan.

Nu är det iallafall vecka 28, och här är veckans gravidbild! Magen är så stor nu att den lätt får plats i alla studioklänningarna, vilket är perfekt när man vill visa upp exempelbilder för kunderna. Då kan man modella själv.

Det märks att bebisen växer otroligt, jag tycker att på en halv vecka har magen blivit så mycket tyngre och såå mycket större. Nu kan man också urskilja var hon ligger i magen, för det är hårt på vissa ställen ibland. Jag har också blivit lite stressad för det känns som vi har rätt mycket kvar att ordna här hemma. Vi har egentligen bara köpt kläder och ett babynest hittills, och nu har jag fotat så mycket prematura nyfödda det senaste att jag börjat tänka på att hon faktiskt kan komma tidigt. Även om jag hoppas hon stannar där inne tills hon är färdigbakad. Plus jag fotade en kund som var bara någon vecka framför mig och de hade nästan allt färdigt! Så snart får vi sätta fart med allt det där.

En annan underbar sak är att en otroligt efterlängtad bebis har fötts i vår familj. Det har hela tiden varit ett mentalt delmål för mig, först jul- och nyår, sedan ska Skuggans kusin komma, och sen är det nedräkning till hon föds. Och ja, nu är han ju här och vi är så glada för det. ❤️ Så nu är det väl dags att börja tänka ännu mer på tiden efter graviditeten!

yours truly

I bloggen delar jag med mig av  favoritbilder från fotograferingeringar, behind the scenes från studion och mitt liv som fotograf.

barnfotografering i alingsås