Minisession gravidfotografering

För er som är intresserade av både gravid- och nyföddfotografering så finns det även ett perfekt alternativ, minisessions med gravidfotografering!

gravidfotografering i göteborg fotograf Maria Ekblad

En mindre fotografering med fokus på mamman och magen

Fotografering i min studio

Minisessions med gravidfotografering görs i min studio i Högsbo. Fotograferingen går endast att boka vid bokning av nyföddfotografering och avser endast den blivande mamman. Vill man ha bilder tillsammans med barn och parter är man varmt välkommen att boka mina hela sessioner med gravidfotografering utomhus i solnedgången.

Fotograferingen görs på vardagar mellan 09-17 och tar 30 minuter. Vi hinner med ett ombyte och det ingår ett lån av gravidklänning från min stora garderob med gravidkläder till fotograferingen.

Något vackert att minnas med

Slutleveransen från minisessionen innehåller en vacker liten tavla att till exempel ha i sovrummet. På nyföddfotograferingen får ni bläddra i urvalet bland 10 bilder och välja vilka ni vill ta med er hem. Ni har även möjlighet att köpa fler bilder digitalt än de som ingår i paketet, om ni önskar.

 

Minisession gravidfotografering

PAKETET INNEHÅLLER:

· gravidfotografering i 30 minuter i min studio
· lån av en vacker gravidklänningar
· lätt redigering av samtliga bilder som ni sedan kan välja mellan
· bildvisning med urval på 10 bilder på nyföddfotograferingen
· 1 vacker inramad tavla i 30 x 21 cm
· 3 högupplösta digitala bilder för privat användning

3500 kronor

Ni har även möjlighet att köpa bilderna ytterligare bilder digitalt efter fotograferingen samt ta del av mina produkter.

Boka er fotografering

Minisession med gravidfotografering går enbart att boka tillsammans med nyföddfotografering. Just nu bokas början av 2019 och jag har få tider kvar. Varmt välkomna med er förfrågan!

För- och efternamn:

Din mailadress:

Ditt telefonnummer

När har du bf:

Önskad tid för gravidfotografering:

Önskad tid för nyföddfotografering:

Hur hittade du mig?

FacebookInstagramGoogleRekommendation

 

 

Menu