Dagens planer

Godmorgon, eller kanske snarare god förmiddag! Nu är det dags för en ny vecka igen. En av fördelarna med att ha sitt egna företag och jobba med något självvalt är att måndagarna känns kul och det är skönt att börja att ta tag i saker.

Den här måndagen består av en två fotograferingar och en bildvisning. Jag har precis fotat klart första fotograferingen och det var en supergo liten 7-månadersbebis och ett storasyskon. Jag blev så himla nöjd med bilderna och det är så mysigt att träffa alla härliga familjer. Och jag måste ju erkänna att det är väldigt roligt att busa och prata med storasyskonen. Tvååringar har ofta så roliga funderingar och åsikter.

I eftermiddag ska jag fotografera en gravidfotografering, och nu mitt emellan fotograferingarna har jag även lite administrativt tjafs att ta tag i, till exempel ska det allra sista till bokföringen göras i ordning så att den kan lämnas in till revisorn och jag ska även beställa några fotoböcker till mina kunder.

Just nu så känns det så himla bra, för det ser ut att bli soligt och jättefint väder idag, och vi har fått boka om gravidfotograferingen 2 gånger på grund av regn. Nog för att det är höst men det har verkligen varit väldigt lite sol i Göteborg det senaste. Så jag ser fram emot den, för jag tror det kommer bli toppen och för det är alltid skönt att ”bocka av” den både för kunderna och mig, innan regn och bebisar kommer. 😊☀

Fotograf Maria Ekblad nyföddfotografi Göteborg

Förresten, om ni vill knipa en plats på mina julfotograferingar på fredag så har jag fortfarande några luckor kvar! Ni kan läsa mer och boka här! http://www.mariaekblad.se/minisessions-julfotografering/

Gå med i min maillista!

Ditt för- och efternamn:

Din epost:

Maillista för kunderMaillista för fotografer

Andra har också läst

Menu